на живо

Гледайте "Берое" – "Ирони" Наария пряко по телевизия RING

Баскетболистите от Стара Загора се целят в трета победа в Деласпорт Балканска лига

Lap.bg

Поредна баскетболна битка с българско участие предстои тази вечер (13 декември) в ефира на спортната телевизия RING. На терена в Стара Загора излизат отборите на „Берое“ срещу израелския „Ирони Наария“, а началото на този мач е точно в 19:00 маса. Освен телевизионно, за феновете, които няма да имат възможност да бъдат пред екрана у дома, срещата може да се наблюдава пряко и онлайн, напълно безплатно и без регистрация на нашия сайт btvnovinite.bg.

Снимка: Lap.bg

Зад микрофона като коментатори застават колегите от спортната редакция на bTV - Петър Бакърджиев и Калоян Кюркчиев, а репортер на терен, събирайки и следейки най-интересните мнения и отзиви преди, по време и след двубоя ще бъде Станимира Атанасова.

„Берое“ е на четвърто място във временното класиране на Група "Б" на турнира, с две победи и четири загуби в 6 изиграни до момента мача. В същата група „Ирони Наария“ е на последната позиция, но с наполовина по-малко изиграни мачове – едва три. Балансът на израелския тим, който е дебютант в надпреварата от този сезон, се състои в два успеха и едно поражение.

Снимка: Lap.bg

Не пропускайте и още един баскетболен сблъсък от програмата на Деласпорт Балканска лига в ефира на RING и онлайн на сайта btvnovinite.bg тази седмица: в сряда, в 19:00 часа, в Пловдив, един срещу излизат отборите на „Академик“ – финалист в Балканската лига за изминалия сезон, срещу „Ирони Наария“, който ще завърши българското си турне с гостуване под Тепетата.