на живо

Гледайте Димитър Бербатов и Монако пряко по bTV Action

Тази вечер "монегаските" гостуват на Каен

БГНЕС

Битката във френската Лига 1 продължава. До края на шампионата остават седем кръга, а все още борбата за титлата и местата, даващи право на участие в европейските турнири, е напълно непредсказуема. Тази вечер един от лидерите в класирането Монако, заемащ четвърто място (55т.), гостува на Каен в опит да изпревари третия Олимпик Марсилия (57т.). Мачът започва в 21:30 и ще бъде излъчен пряко по bTV Action.

Очаква се Димитър Бербатов да попадне в титулярния състав на "монегаските", след като получи почивка при нулевото равенство с Монпелие във вторник. Родният нападател се появи в игра в 61', но не успя да помогне на своя тим да стигне до победата.

Снимка: БГНЕС

Възможно е обаче Бербатов отново да не бъде сред стартовите 11, предвид предстоящия идния вторник първи мач срещу Ювентус от четвъртфиналите на Шампионска лига, който ще може да гледате пряко по RING.BG от 21:00.

Отборът на Леонардо Жардим е в серия от две поредни равенства и се нуждае от задължителна победа в днешния двубой, за да запази надеждите си за участие в най-престижния клубен турнир и през следващия сезон.

Снимка: БГНЕС

Първият мач между двата тима за сезона на стадион "Луи II" завърши 2:2, а Монако няма победа в последните десет срещи с Каен.

За последно "червено-белите" надиграха този съперник преди десет години, през 2005, с 5:2 като домакин.