на живо

"Левски" обяви плановете си за следващия сезон (ВИДЕО)

Ръководството на "сините" говори за пръв път след загубата от ЦСКА

Lap.bg

"Левски" представи екипите, с които отборът ще играе през сезон 2017/2018. На пресконференция на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" "сините" демонстрираха новите фланелки и разказаха подробности около символите, вплетени в тях. Цялото събитие можехте да проследите в нашия сайт и на "Фейсбук" страницата ни - bTV Спорт.

На срещата с медиите присъстваха изпълнителният директор Красимир Иванов и спортният директор Даниел Боримиров. За бившият играч на "сините" това бе първа медийна изява след тежката загуба на "Левски" с 0:3 от ЦСКА в предпоследния кръг на първенството. След поражението "Левски" остана на трето място в класирането.

Снимка: Lap.bg

Бяха засегнати темите за бъдещето на Митов, както и за селекцията за следващия сезон. "Сините" коментираха и евентуалното участие на "Левски" в евротурнирите, както и казуса с ЦСКА.

"Червените" бяха отстранени за два сезона от международни клубни надпревари, а вероятността на тяхно място да играе "Левски", без да се налага да играе бараж с "Верея", е голяма. Освен това елитният "червен" клуб спечели и търга за емблемата на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА"АД.