на живо

Голът, който изпълни едно 14-годишно обещание

Христофор Хубчев разплака дядо си

Facebook

Христофор Хубчев вкара първия си гол с екипа на "Левски" при победата с 2:1 над "Берое" в мач от шестия кръг на Първа лига. 25-годишният защитник откри резултата след удар с глава и изглеждаше на върха на щастието.

Оказа се, че с попадението той е изпълнил едно 14-годишно обещание към своя дядо, а разкритието дойде от майка му във "Фейсбук".

"Моят син изпълни обещанието си към дядо си!

Една истинска история

Моят баща е луд фен на "Левски" /всички, които го познават знаят това/. Преди 14 години, синът ми, тогава на 11 години, бе избран за един от най-талантливите млади футболисти! Тогава обеща на дядо си, че ще стане футболист и ще играе в любимия отбор. Ето че 14 години по-късно, Христофор изпълни мечтата на дядо си. Снощи заведохме татко, който е на 83 години, да гледа "Левски" - "Берое". Бях до него и видях вълнението, гордостта от това да гледа внука си. А след гола на Фори крещеше Хубчев, и сълзите в очите му бяха сълзи от щастие. А аз наблюдавах отстрани и бях една щастлива майка и дъщеря", написа майката на Христофор Хубчев в социалната мрежа.

За жалост на близките му, а и на самия него, Хубчев си изкара червен картон само пет минути след попадението и остави "Левски" с 10 човека. "Сините" обаче успяха да се справят с "Берое" и записаха втора победа от началото на първенството.

Тагове: