на живо

Головете на Игуаин отприщиха война в "Туитър"

Гонсало на два пъти наказа бившия си тим и прекърши мечтите на "Наполи" за финал

Getty Images

Късно снощи "Ювентус" отстрани "Наполи" за Купата на Италия, въпреки че загуби реванша с 2:3. Благодарение на победата с 3:1 в първия двубой в Торино и двата гола на Гонсало Игуаин на "Сан Паоло", "бианконерите" елиминираха неаполитанците и се класираха за финала, където ще срещнат "Лацио".

Попаденията на аржентинския нападател отприщиха война в "Туитър". Няколко минути след последния съдийски сигнал брат му - Никола, се заяде с президента на "Наполи" Аурелио Ди Лаурентис: "Колко е приятно да гледам лицето ти всеки път щом брат ми отбележи".

След това незабавно бе блокиран в социалната мрежа от президента на "Наполи", но това не го отказа от словесната атака. "Ти ме блокира! Представям си колко съм важен в твоите мисли".

Самият Гонсало Игуаин също даде воля на негативното си отношение към своя бивш началник. По време на загрявката той посочи официалната ложа на стадиона, а след първия си гол демонстративно размаха пръст към нея и прошепна "Това е по твоя вина".

Снимка: Getty Images

По този начин голмайсторът, който бе бурно освиркван от близо 60 000 зрители, хвърли върху бизнесмена отговорността за трансфера си в "Ювентус" срещу 90 милиона евро миналото лято.