на живо

Гостите на Бербо и Фиго стискат палци за "Реал" (ВИДЕО)

Христо Стоичков и Патрис Евра вече засвидетелстваха подкрепа за "Юве"

Instagram

Началото на юни се оказа най-приятното време за футболните фенове у нас и по света. Месецът започва с дългоочаквания финал на Шампионска лига между "Ювентус" и "Реал", който ще може да гледате днес (3 юни) от 20:30 ч. по bTV Action.

Тъкмо емоциите от него ще избледнеят и за българските фенове предстои нова атракция - цяло съзвездие от най-обичаните и титулувани световни футболни величия ще изгрее на националния стадион "Васил Левски", за да се включи в благотворителната среща на отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Нея пък може да гледате пряко по bTV Action от 18:00 ч. на 14 юни.

Двете събития наглед нямат нищо общо, но футболните страсти не престават да бушуват толкова лесно, особено когато става дума за най-желания европейски клубен трофей. Част от звездите, заявили присъствие на 14 юни, вече заявиха кой от двата тима ще подкрепят днес. 

Очаквано повече са привържениците на "Реал", начело със съорганизатора Луиш Фиго, който носи бялата фланелка от 2000 до 2005 г. и спечели Шампионската лига през 2002 г. 

Бившите му съотборници Роберто Карлош, Мичел Салгадо и Предраг Миятович, които ще пристигнат в София, се присъединиха към португалеца и посетиха тренировката на "Реал", за да надъхат своите последователи.

 

What a team @oficialrc3 @zidane @therealsalgado @raulgonzalez #karembeu #mijatovic #seedorf Cardiff

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Палци за "Реал" ще стиска и железният защитник от тима на Бербатов - Рио Фърдинанд. Той се срещна с Кристиано Роналдо, за да си припомнят времената, в които заедно вдигаха Трофея с големите уши (2008 г.), докато играеха заедно в "Манчестър Юнайтед".

"Ювентус" също има фенове сред гостите в София. Бившият футболист на "бианконерите" Патрис Евра в типичния си стил даде наставления на всички футболисти на "Старата госпожа".

Христо Стоичков пък заяви, че ще стиска палци за италианския тим по принуда, тъй като "Реал" са "вечен враг" на неговия любим "Барселона".

Кой от двата лагера ще има повод за радост днес? Гледайте от 20:30 ч. по bTV Action.