на живо

Грациите ни показаха отлична форма седмица преди световното (ВИДЕО)

"Има оптимизъм. Имаме шансове при ансамбъла, както и в индивидуалното", заяви Илиана Раева

Силна игра на ансамбъла ни седмица преди световното първенство по художествена гимнастика в Баку. На контролното в "Арена Армеец" златните ни момичета изиграха безгрешно своите съчетания.

"Ансамбълът беше силен, отговорен и концентриран в представянето си. Спазват указанията на треньорите. Пореден състезателен ден, в който се справят изключително добре. Много съм доволна от представянето. Пожелавам да работят така до последния ден", започна Раева.

"Има оптимизъм. Имаме шансове при ансамбъла, както и в индивидуалното. Мисля, че имаме правото да сме оптимисти, че ще завърнем щастливи и доволни от световното в Баку", заяви президентът на родната федерация - Илиана Раева.

"Проблемът със съдиите не е изчистен. Тепърва ще се говори повече за него даже. Има голям прогрес в съдийството, но то все още не е обективно. Всеки има съмнение, че съдийството ще е претенциозно. Русия, Италия, всеки има претенции за оценките си. Очаква ни много сложно състезание в индивидуалната надпревара"

"Оценката за артистичност и изпълнение се оказва изключително ключова през цялата година. Там се получават големи разлики в образуването на оценките. Спокойна съм обаче. Момичетата са отговорни и са наясно с качествата, силата и класата си. В крайна сметка това е само едно състезание, в този век няма гилотини, така че независимо от крайния изход ще продължим да работим по този начин и да търсим максимално добри класирания"

Тагове: