на живо

Грациите: За 5 години изградихме нещо вълшебно (ВИДЕО)

"Златните момичета" определиха бляскавия си бенефис като "перфектния завършек"

Грациите: За 5 години изградихме нещо вълшебно (ВИДЕО)

Като перфектния завършек. Така определиха спектакъла "Сън" грациите от българския ансамбъл по художествена гимнастика - олимпийски шампион от Токио. "Златните момичета" се сбогуваха с родната публика с красиво и емоционално бенефисно шоу в столичната "Арена Армеец" - кулминация на пет изключително успешни години.

Целия спектакъл можете да гледате на запис в ефира на bTV по коледните празници!

"Това беше перфектният завършек и няма защо да размисляме. Много мечтахме точно за този момент, за този спектакъл. Надявам се да се е получило добре и да се е харесало на всички зрители в залата.", сподели капитанът на ансамбъла Симона Дянкова.

"За тези 5 години ние изградихме нещо наистина вълшебно. Емоциите нямаше как да не ни залеят в този ден.", коментира Лаура Траатс.

"Това, което направихме тази вечер, беше нашият последен танц, нашето последно излизане на килима. Беше доста по-емоционално от олимпийските игри. Казахме си, че е нашият последен миг и излязохме за последното си изпълнение. Изключително сме щастливи.", каза Мадлен Радуканова.

Снимка: Lap.bg

"Златната" Стефани Кирякова, която бе резерва в продължение на две години, преди да замени контузената Ели Бинева, отчете приноса на предшественичката си за успехите.

"Искаме да кажем едно голямо "Обичам те" на Ели Бинева, защото тя наистина не можеше да присъства тази вечер, но вярвам, че духом беше с нас. Тя психически вървеше до самия финал с нас. Всичко, което направи с нейното отказване, беше само и единствено с цел отборът да успее. Не знам дали хората могат да си представят каква жертва е това.", заяви Кирякова.