на живо

Григор, Федерер и Хаас вече имат име за бой бандата

Не е изненада, че то е свързано с тениса

Най-нашумялата бой банда в последната седмица - тази на Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас, вече има свое име. В социалните мрежи идеята за съчетаване на музика и тенис предизвика фурор и веднага заваляха положителни коментари и предложения за название.

В крайна сметка най-оригинално беше "One handed backhands" ("Бекхенди с една ръка"). То изобщо не е случайно. Българинът, Федерер и Хаас са едни от майсторите на този сложен удар, който е доста рядко срещан. 

Димитров не пропусна да коментира певческите си възможности и след мача от четвъртфиналите на Откритото първенство на Австралия. Българинът спечели срещата с номер 11 в световната ранглиста - Давид Гофен, с 6:3, 6:2, 6:4 и за първи път в кариерата си се класира сред най-добрите четирима тенисисти в Мелбърн.

Той разкри, че не е знаел, че Федерер ще сподели клипа, в който пеят "Hard To Say I'm Sorry" на "Чикаго" с акомпанимент и съвети от музикалния продуцент Дейвид Фостър, който е един от създателите на парчето, но обеща да подобри пеенето си.

На полуфинал българинът ще играе срещу победителя от срещата Рафаел Надал - Милош Раонич.