на живо

Григор ще почива в Исландия (ВИДЕО)

Българският тенисист показа завидни знания за Париж

chengduopentennis.com

Григор Димитров вече е решил къде да почива, след като турнирът в Париж, който е последен в програмата му за 2019 г., приключи. Противно на очакванията българският тенисист няма да избяга от зимата на някоя топла дестинация, а напротив.

Заедно със семейството си Гришо ще се насочи на север и ще си подари почивка в Исландия.

"Всяка година преминаваме от нещо екстравагантно към нещо още по-екстравагантно. Първо беше Африка. Може да си представите атмосферата с дивите животни. Сега ще заложим на дълбоките и тъмни пейзажи, на горещите гейзери, снегомобилите и такива неща", разказа той в специално интервю за официалния канал на турнира в Париж.

Оказва се, че българинът е запознат с доста детайли около столицата на Франция. Той знае как се произнася "Айфелова кула" на френски, кога градът ще бъде домакин на олимпийските игри и месеца, в който е Денят на бастилията - националният празник на страната.

Освен това Гришо е наясно кои са световните шампиони по футбол при мъжете и жените. 

А за финал... песен на АВВА.

Всъщност е все още рано Димитров да мисли за почивка. Той продължава участието си на турнира в Париж с четвъртфинал срещу Кристиан Гарин. Двамата ще играят днес (1 ноември) в 15:00 ч. българско време.