на живо

Гришо и Серина се събраха в Рим (ВИДЕО)

Двамата проведоха съвместно занимание

Гришо и Серина се събраха в Рим (ВИДЕО)

Григор Димитров и Серина Уилямс се подготвят заедно за началото на следващия голям турнир на червени кортове от серията "Мастърс" - този в Рим. 27-годишният българин и 37-годишната американка проведоха съвместна тренировка в един от тенис клубовете в италианската столица.

Кадри от заниманието бяха качени в социалните мрежи от треньора на Уилямс Патрик Муратоглу, който е бивш наставник на първата ни ракета. 

Гришо и Серина никога не са крили добрите си взаимоотношения, а преди време витаеха слухове, че са имали любовна връзка.

В момента световният номер 46 е без треньор, след като преди няколко дни се раздели с Дани Валверду. Двамата бяха заедно три години, през които българинът стигна до върховото в кариерата си трето място в света и спечели заключителния турнир на АТП през 2017 г. С Димитров в Рим е баща му Димитър Господинов.

В първия кръг в италианската столица най-добрият ни тенисист ще се изправи срещу Ян Ленард-Щруф. Димитров победи двуметровия германец със 7:6(2), 6:4 на Мастърса в Монте Карло в средата на април. Преди това двамата си бяха разменили по един успех. Димитров печели с 6:1, 6:3 на твърди кортове в Стокхолм през 2013 година, а през 2017-а германецът надделява с 4:6, 6:3, 6:2 в Монте Карло.