на живо

Ще се справиш ли по-добре от Григор Димитров? (ВИДЕО)

Българинът отправи предизвикателство в социалните мрежи

Getty Images

Пандемията от COVID-19 наруши целия тенис календар. Турнири под егидата на ITF няма да има поне до края на юли, а чаканият с интерес от всички любители на клея "Ролан Гарос" вместо да започне на 24 май, най-вероятно ще се проведе през есента.

Григор Димитров също тъгува за кортовете в Париж, които за две седмици щяха да превземат ежедневието на всички тенис запалянковци. И тъй като няма да успее да покаже новия си екип, подготвен за "Ролан Гарос", българинът реши да го представи на феновете си чрез ново предизвикателство в "Инстаграм".

Докато чака добри новини за подновяването на сезона и поддържа форма, Гришо отправи видеопослание в социалната мрежа и предизвика последователите си да се опитат да направят повече от неговите 26 повторения за 45 секунди на упражнението push-up plank, което е комбинация от лицеви опори и планк.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Hey Everyone-I was hoping to show you this shirt on court in Paris, but we need to be patient. Instead I challenge you to do more then 26 reps in 45 seconds. @nike @nikecourt

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

"Здравейте на всички. Надявах се да ви покажа тази тениска на корта в Париж, но трябва да сме търпеливи. Вместо това ви предизвиквам да направите повече от 26 повторения за 45 секунди", написа Димитров в "Инстаграм".