на живо

Гришо защити облеклото си: Обичам да съм различен!

Шеги и закачки с новия анцуг на българина в социалните мрежи

Instagram

Григор Димитров обича да е различен и да се отличава, а последното доказателство за това е изборът му на нов анцуг.

Рано тази сутрин Димитров влезе на "Мелбърн Арена" с тъмносин екип със светли петна, който много прилича на пижама и веднага се превърна в обект на шеги и закачки в социалните мрежи. Самият Димитров обаче не вижда нищо необичайно в облеклото си.

"Нямам против да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е готин.", каза българинът за официалния сайт на ATП след победата си над Хуан Игнасио Лондеро в първия кръг на Australian Open.

"Всъщност го обичам. Обичам цветове... Обичам да експериментирам, а когато съм на корта, не мисля особено много за екипа. Въпреки това е приятно да се чувстваш удобно. Имам късмета "Найк" да зачитат мнението ми", коментира Григор.

"Приятели ми казаха, че са очаквали да избера този екип, но не са били сигурни дали ще нося целия комплект.", добави световният номер 20.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

Андре Агаси, който е част от щаба на Димитров, много е харесал анцуга. Като тенисист американецът се отличаваше с екстравагантния си избор на екип, а сред емблематичните за него бе комплектът с къси дънкови гащета и розов клин.

"Обичам да съм различен. Мисля, че екипът ми е забавен. Не искам да бъде скучен.", добави Григор.

В следващия кръг Димитров очаква победителя от двубоя между Леонардо Майер от Аржентина и Томи Пол от САЩ.

Тагове: