на живо

Грозни сцени, бой и три червени картона в Северозапада (ВИДЕО)

Екшънът се е разигра по време на дерби от Трета лига

Грозни сцени, бой и три червени картона в Северозапада (ВИДЕО)

Грозни сцени, бой и три червени картона на футболно дерби от Северозападната Трета лига! Екшънът се разигра по време на вчерашния мач между отборите на "Бдин" и "Дреновец".

Напрежението ескалира през второто полувреме, когато отборът на "Бдин" изравни за 1:1. Малко след това играчът на гостите Георги Стоянов - Испанеца получи червен картон заради реплики и спречкване със съперник. Това отключи недоволството от страна на "Дреновец". Съдията Стефан Ставров бе ритнат и съборен на земята от съотборник на Стоянов. Тогава реферът изгони и него. Наложи се намесата на полицията. Повикано бе и подкрепление.

Снимка: Светослав Цветанов

В 61' домакините от "Бдин" поведоха с 2:1. По-късно заради спречкване с четвъртия съдия червен картон получи и треньорът на "Дреновец" Александър Петров. Меле имаше и в края на мача заради непризнат гол за гостите.

Според дежурния делегат на мача Емил Младенов съдийството е било перфектно. Няма обяснение за случилото се, а тази вечер е депозирал доклада си. Реферът пък си е извадил медицинско.

Всички замесени страни в скандала отказаха коментар. Зоналната дисциплинарна комисия на Футболния съюз във Велико Търново ще се произнесе по него тази седмица.