на живо

Гуардиола: Вече започвам да се сбогувам с футбола (ВИДЕО)

Борис Бекер пък посъветва специалиста да изпие една студена бира

Мениджърът на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола заяви, че краят на треньорската му кариера наближава и процесът на сбогуване с футбола вече е започнал.

45-годишният Пеп, който замени Мануел Пелегрини в началото на сезона, смята че в английския тим може да бъдат последните му дни като треньор.

"Аз ще бъда в Манчестър за следващите три сезона, но няма да бъда на пейката, докато съм на 60 или 65 години. Чувствам, че процеса на моето сбогом вече е започнал", допълни Пеп.

Гуардиола спечели с "Барселона" три пъти испанското първенство и два пъти Шампионската лига, преди да премине в "Байерн" Мюнхен през 2013 година. С баварците спечели три пъти последователно Бундеслигата.

Изказването на испанеца предизвика множество коментари в социалните мрежи. Бившият номер 1 в тениса и носител на 6 титли от големия шлем - Борис Бекер, беше красноречив, че мениджърът на "Манчестър Сити" не трябва да бъде толкова емоционален и дори му предложи начин за отпускане на напрежението. 

"Хайде, Пеп! Напоследък си стресиран, нещата не се развиват по твоя начин, но ние те обичаме!!! Изпий една студена английска бира и се успокои…", коментира думите на Гуардиола тенисистът.