на живо

Хекинг: Поздравявам отбора и феновете. Точно това исках

Зидан: Така се получава, когато не действаш агресивно още от първата минута.

Късно снощи Волфсбург победи Реал (Мадрид) с 2:0 в четвъртфинална среща от Шампионска лига.

"Поздравявам моя отбор и феновете. Точно това исках. Целта беше да изнервим отбора на Реал. Момчетата се раздадоха. Отборът ни имаше късмет и подкрепа и постигнахме заслужена победа. Сега сме в отлична позиция, но знаем какво ни чака в Мадрид.
Преди мача виждах очите ви и никой не вярваше на това, което казвам. Но видяхте, че във футбола всичко е възможно. Имаме възможност да отстраним Реал и ще направим всичко да го сторим., каза доволният старши треньор на Волфсбург Диетер Хекинг.

Бруно Енрике беше един от ключовите играчи в този мач. Искахме да изненадаме съперника с неговото включване и планът проработи. Той се справи много добре срещу Марсело.

"Не съм доволен от играта, особено първото полувреме. Така се получава, когато не действаш агресивно още от първата минута.", заяви наставника на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан.

Все още имаме шанс да обърнем развоя на сблъсъка. Това е хубавото - може да направиш слаб мач, но имаш реванш, където може да промениш нещата. Има още 90 минути, в които ще бъдем като юмрук.

Знаехме, че ни чака труден мач срещу Волфсбург, но момчетата бяха уморени след тежкия двубой с Барселона."