на живо

Хеликоптерите за празника на ЦСКА ще струват 2000 лв. (ВИДЕО)

Феновете на "Левски" се заяждат на дребно, обяви Красимир Каракачанов

Хеликоптерите за празника на ЦСКА ще струват 2000 лв. (ВИДЕО)

Два военни хеликоптера ще участват в тържествата за 70-ата годишнина на ЦСКА, съобщи министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Разходите ще бъдат максимум 2000 лв. Според Каракачанов отборът, който 50 години е бил част от българската армия, заслужава жеста.

"Казвам го въпреки това, че аз съм привърженик на "Левски". Съжалявам, не очаквах, че моите приятели от фенклуба на "Левски" ще бъдат толкова дребнави, за да се заяждат за подобна глупост. Следващата година има кръгла годишнина и на "Левски". Ако съм жив и здрав и все още съм вицепремиер, отговарящ за сигурността, ще помоля колегите от МВР да направят един жест и към тях", коментира министърът.

Празникът на ЦСКА ще бъде отбелязан на 5 май на стадион "Българска армия" и на националния "Васил Левски". На тържеството ще бъдат наградени 400 от най-заслужилите спортисти на "червените".

Хеликоптерите на Военновъздушните сили ще направят демонстрации със скокове на националния отбор по парашутизъм и спускане на командоси по така нареченото бързо въже.