на живо

Херо няма да става треньор, а спортен директор в "Левски"?

Специалистът е получил покана след раздялата с "Иртиш"

bTV

Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане спортен директор на "Левски", твърди "Тема Спорт". Специалистът бе спряган за един от вариантите за нов треньор на "сините", но явно от ръководството се опитват да го привлекат административен пост, а не до страничната линия.

"Левски" е без спортен директор от повече от година. За този пост се спрягаше и името на Стилиян Петров, но бившият капитан на националния тим и "Астън Вила" е отказал, твърди "Труд". За последно Асен Букарев беше спортен директор в клуба.

Името на Димитров се появи сред евентуалните наследници на вече бившия треньор Георги Дерменджиев. 3-кратният шампион на България с "Лудогорец" беше освободен след загубата от "Берое" и след едва 98 дни на поста.

Друг от фаворитите за треньор на "Левски" от следващия сезон е националният селекционер Петър Хубчев. Нито той, нито от Българския футболен съюз до момента коментират евентуална раздяла.

В момента Херо е без отбор, след като се раздели след скандал с "Иртиш" от Казахстан. Шефовете на клуба му забраниха да води заниманията, като го изведоха от стадиона с охрана. Той все още не е коментирал своето освобождаване.