на живо

Херо разкритикува играчите си за многото пропуски

Наставникът на "Лудогорец" видя и съдийска тенденция срещу шампионите

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров-Херо разкритикува възпитаниците си за многото пропуски при поражението в 18-ия кръг на Първа лига от "Верея" с 1:2. Той сподели и, че има съдийска тенденция срещу шампионите.

"Първо искам да кажа, че имахме изключително много положения, необяснимо е как направихме толкова много пропуски. Играта ни във фаза защита беше под всякаква критика, подценявахме много ситуации. И когато не вкарваш, има една стара приказка, губиш мача. Наистина тези пропуски са меко казано несериозни. Не може да се пропускат толкова голови ситуации, просто е недопустимо. Големите отбори от две положения вкарват едно, ние обаче не можем да играем така, както днес, ако имаме претенции да сме голям отбор.", започна Херо.

"Трябва да си концентриран от 1-ата до последната минута, за да не допускаш такива провали. И оттам ни дойдоха доста проблеми."

"Дали имаше дузпа срещу Кешерю? Според мене- да, но няма да се промени нищо каквото и да кажа. Но явно има някаква тенденция, защото и с "Витоша" Бистрица видяхте каква дузпа не ни дадоха. Тенденцията е такава, че дълго време се говори, че съдиите подкрепят "Лудогорец". И сега вече за да има компенсация, започва някакво противоречиво движение."

Треньорът беше попитан дали чувства подкрепа от футболистите, на което той отговори: "Трябва футболистите да ги питате дали ме подкрепят. Аз се опитвам да работя професионално, отнасям се максимално коректно с всеки от тях. Така че попитайте тях."

Снимка: Lap.bg

"Когато се играе нормално може и да се спечели, и да се загуби. Днес например загубихме без да сме били надиграни. Но момчетата не са машини, не са почивали. Нормално е да има и слаби моменти. Много кратко време след края на миналогодишното първенство са започнали подготовка и то целенасочена, за да влязат в Шампионската лига.", завърши Димитров.

Тагове: