на живо

Христо Крушарски: "Левски" не търси нещо, което е нередовно (ВИДЕО)

"Ако може да се помогне, защо да не се помогне?", коментира собственикът на "Локомотив" Пловдив

"Левски" получи подкрепа от изненадващо място. За разлика от "Славия" на Венцеслав Стефанов, собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски подкрепи предложението на държавата да помогне финансово на изпадналия в криза столичен клуб.

Той призова да бъдат намерени варианти за кредитиране на футболните отбори. Преди месец държавата отпусна 35 млн. лв. за ремонт и изграждане на стадионите на пловдивските "Локомотив" и "Ботев".

"Всеки един клуб може да изпадне в тази ситуация. Ако може да се помогне, защо да не се помогне? Те не търсят нещо, което да е нередовно. То може да се наложи и на мен, и аз да търся. Подкрепям всякаква такава идея. Да се намери начин и футболът да бъде като останалите дружества. Да има по-лесен начин за кредитиране, да има варианти.", заяви босът на "железничарите".

"Ние сега инвестираме и като отидем в Лига Европа, ще си връщаме. Това са пак някакви разходи. Миналата година аз имам към 150 хил. лв. разходи, докато дойде финансирането след 6 месеца.", сподели Крушарски.

Тагове: