на живо

Стоичков преди дербито: Искам ЦСКА да се наслаждава на играта и да зарадва публиката (ВИДЕО)

Камата обеща да гледа на живо сблъсъка между "червени" и "сини" в неделя

Стоичков преди дербито: Искам ЦСКА да се наслаждава на играта и да зарадва публиката (ВИДЕО)

Христо Стоичков ще присъства на утрешното дерби между ЦСКА и "Левски". Легендата на българския футбол се завърна за няколко дни в родината и донесе "Златната топка" на стадион "Васил Левски" за промоцията на своята най-нова книга. Тя е посветена на децата, които могат да научат как Стоичков се качи на футболния Олимп.

"Вие сте бъдещето на футбола ни. Тренирайте здраво и вярвайте в мечтите си. Сами ще може да прочетете как го направих аз. Никога не се отказах, въпреки трудностите в живота ми. Бях предан на футбола и той ми се отплати. Знайте, че всеки може да го постигне, ако е отдаден докрай. Пред вас искам да благодаря на всичките треньори и съотборници, с които съм играл. Някои за съжаление не са сред нас вече. Но моето признание и дълбок поклон е за тях. Мечтая един ден да видя сред вас герои на България и да задминете успеха ни от 1994 година.", пожела бившият нападател на "Барселона" на децата.

Също така Камата пожела успех на ЦСКА в утрешния мач с "Левски" и призова "червените" да се наслаждават на играта и да зарадват публиката.

"Знаете, че съм цесекар. Желая успех на моя отбор. Да играят, да се наслаждават и публиката да се радва. Ще бъда утре на мача 100%, защото ми се отдаде такава възможност", добави той.