на живо

Хубчев: Ивайло Петков свърши доста работа за 3 дни (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" очаква още 3-4 нови попълнения на лагера в Австрия

Хубчев: Ивайло Петков свърши доста работа за 3 дни (ВИДЕО)

Tреньорът на "Левски" Петър Хубчев очаква още 3-4 нови футболисти да се присъединят към отбора на лагера в Австрия. Преди заминаване на "сините" клубът обяви привличането на гръцкия защитник Янис Каргас и черногорския вратар Милан Миятович.

"Трансферите бяха планирани. От няколко дни се водят преговори не само с тези двама футболисти, а с четирима или петима. Като бройка, трудно мога да ви кажа колко още ще привлечем, но поне трима или четирима се надяваме да бъдат в лагера до няколко дни. Аз съм човекът, който одобри тези трансфери. За останалите всичко е въпрос на преговори. Понякога се получава, друг път - не. Следващите трансфери ще бъдат на офанзивни играчи, но преговорите са трудни", каза Хубчев пред журнаслитите.

"Не съм аз човекът, който назначи новия спортен директор Ивайло Петков. Той е млад и амбициозен човек. Първите впечатления са, че свърши доста работа за тези три дни - буквално в оформянето на някои неща, които съпътстват тези трансфери, той взе участие.", уточни наставникът.

Днес ще стане ясен първия съперник на "сините" в Лига Европа: "Не съм мислил за съперниците в Лига Европа. Погледнах ги само, но по-добре е да не говоря глупости.".

"Има лъч надежда, но трябва да се променят много неща и при нас, и в отбора, и на "Герена" и в клуба. Ентусиазмът, с който виждам, че работят хората поражда този лъч. Така виждам аз. Времето ще покаже. Трябва да се случи нещо по-добро", каза още Петър Хубчев.