на живо

Борбените "лъвове" оставиха Хубчев без думи

Според селекционера тази победа е по-сладка от успеха в Словения

Lap.bg

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев заяви, че трудно може да намери думи, с които да опише представянето на "лъвовете" при победата с 1:0 над Норвегия във втория мач от Лигата на нациите.

В герой за тима ни се превърна нападателят на "Черно море" Радослав Василев, който реализира победното попадение с глава в 58-ата минута.

"Тази победа е още по-сладка от успеха в Словения, защото бе още по-сърцата. Ако трябва да бъдем реалисти, надхитрихме отбора на Норвегия. Цяла седмица говорим за тази битка, за тази борба, за това желание и необходимост да се раздадем докрай. Не мога да намеря точните думи, за да опиша начина, по който се държаха момчетата. Наистина, нямам думи", каза щастливият Хубчев след втората поредна победа на отбора.

"Чисто футболно, а и физически, отстъпваме много на Норвегия, но понякога, да не кажа дори по-често, по-силният дух побеждава. Имена на отделни футболисти няма да назова, колкото и да ме провокирате. Няма как да отлича когото и да било. Доволен съм. Каквото трябва, ще го кажа директно в очите на всеки един играч", допълни още селекционерът.