на живо

Хулигани изпочупиха автобуса на собствения си отбор

Феновете на "Кристъл Палас" допуснаха комична грешка

Да изпочупиш клубния автобус на съперника - това е сред запазените знаци на футболните хулигани. Феновете на "Кристъл Палас" обаче поставиха нови стандарти - те атакуваха возилото на собствения си тим, след като го объркаха с това на "Мидълзбро".

Часове преди победата с 1:0 на "Кристъл Палас" в събота, автобусът бе потрошен на паркинга през хотел в града. Вандалите решили, че той всъщност превозва футболистите на "Мидълзбро". И за капак изрисували отстрани със спрей името на любимия си клуб.

Объркването вероятно се дължи на факта, че играчите на "Палас" отседнали в хотел, където по принцип се настаняват привържениците от гостуващите агитки.

Любопитната случка бе разкрита от домакина на клуба Дийн Уотърс в Туитър. "Щетите са на стойност 40 000 паунда. Момчетата решили, че това е автобусът на "Боро". Чудно, нали?"

Успехът измъкна "Палас" от зоната на изпадащите и го изравни по точки с "Мидълзбро"-. Следващото гостуване, на което отборът ще може да използва "ребрандирания" си автобус, е в Уест Бромич в събота.