на живо

И една от най-красивите спортни журналистки работи от вкъщи (СНИМКИ)

Дилета Леота се готви за подновяването на футболния сезон

Една от най-красивите спортни журналистки в света - Дилета Леота, също работи от вкъщи. Тя показа в "Инстаграм" как се подготвя за подновяването на футболния сезон в Италия, която е най-засегнатата от коронавируса европейска страна.

Леота публикува няколко снимки и зарадва последователите си, тръпнещи в очакване по телевизията отново да се излъчват мачове.

Блондинката залага на любопитна комбинация от стилове, съчетавайки потник и шорти със сако. На фотосите, които изглеждат режисирани и старателно подбрани, Леота е пред лаптопа си, като навярно се информира какво се случва във футболните клубове по време на пандемията и какви са вариантите за доиграване на сезона.

 
 
 
View this post on Instagram

#MilanoNeverStops

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on

 
 
 
View this post on Instagram

Lunedì, Smart working #iorestoacasa

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on

 
 
 
View this post on Instagram

Dopo l’allenamento non poteva mancare la crostata di mandarini #worldbakingday

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on

29-годишната италианка владее сърцата на футболните фенове на Апенините. Изкусителната блондинка от години отразява Калчото и неизменно приковава погледите по стадионите на Ботуша с пищните си форми.

В телевизията започва като синоптичка, а след това става спортна репортерка и водеща в "Скай Спорт Италия". Към днешна дата сексапилната Леота е лице на стрийминг платформата DAZN.

А защо изказването ѝ, че човек получава красотата като дар, а не по заслуги, предизвика много полемики и вълна от негативни коментари - вижте ТУК.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: