на живо

И последните два стават ясни днес

Гледайте два мача от турнира за Купата на африканските нации пряко по RING днес

Reuters

Осминафиналите в турнира за Купата на африканските нации изобилстват от атрактивни положения, изненади и добър футбол! Надпреварата привлича все повече фенове, а те нямат търпение да разберат кои са осемте най-добри отбора!

След като 6 от тях вече са ясни, последните два ще си осигурят място на четвъртфинал днес (8 юли). Пряко по RING ще ви покажем и двете срещи.

От 19:00 ч. един от фаворитите и двукратен шампион в надпреварата - Кот д'Ивоар, излиза срещу Мали. Предвид представянето на тимовете в групите е трудно да определим кой има по-големи шансове да се нареди сред участниците на четвъртфинал. "Слоновете" постигнаха 2 победи и загуба, докато съперниците им, които са далеч от звездния статут, са с 2 успеха и равенство. 

Кой от двата тима ще продължи напред? Гледайте пряко от 19:00 ч. по RING.

Снимка: Reuters

В 22:00 ч. е време за последния мач от тази елиминационна фаза. Тунис и Гана ще ни представят сблъсък между шампиони. 

"Черните звезди" знаят как се печели турнира. Направиха го 4 пъти, но в средата на ХХ век. От тогава те нямат особени успехи. Надеждата да възродят този свои статут обаче винаги умира последна. 

В Тунис още помнят триумфа си от 2004 г. Очакванията към отбора са големи, тъй като те са поставени доста напред в ранглистата на ФИФА (25-то място).  Дали ще ги оправдаят? Гледайте от 22:00 ч. пряко по RING.