на живо

Ибрахимович: Бекъм, идвам за облога! (ВИДЕО)

Шведът няма търпение да похапне риба с пържени картофки, облечен във фланелка на Англия

Златан Ибрахимович си държи на думата. 36-годишният нападател възнамерява да посети мач на Англия на "Уембли", облечен с фланелка на "Трите лъва", и да яде риба с пържени картофки - точно както обеща, че ще направи при загуба на Швеция от Англия на световното първенство.

Преди 1/4-финалния сблъсък между двете страни на Мондиал 2018, Ибрахимович и Дейвид Бекъм направиха облог. Голмайстор номер 1 в историята на "Тре кронур" пожела приятелят му да обзаведе новото му имение в Лос Анджелис с мебели от световноизвестна шведска фирма. При победа на Англия, както се случи впоследствие, Ибрахимович се съгласи да посети мач на "Уембли" с фланелка на "Трите лъва", а на полувремето да се наслади на традиционните за страната риба с пържени картофки.

Световното по футбол приключи и Златан е готов за своята част от сделката:


"Дейвид, имахме облог. Аз загубих. Идвам на "Уембли", за да гледам мач на Англия с фланелка на отбора и да ям риба с пържени картофки. Само ми дай малко време, за да се успокоя след загубата. Но всичко е наред. Очаквам мача с нетърпение", каза шведът в специално видеообръщение.