на живо

Обратно в детството: Футболист потренира в двора, счупи прозорец (ВИДЕО)

За някои май е по-добре просто да чакат края на пандемията

Рушиан Хепбърн-Мърфи не е сред звездите на английската Висша лига. Играчът на "Астън Вила" обаче доби популярност в социалните мрежи с последната си домашна тренировка заради пандемията.

Младият нападател реши да поиграе в двора на къща си, но заниманието бе кратко и завърши със счупен прозорец. Също толкова забавна бе и реакцията на Хепбърн-Мърфи, който сякаш се върна към детството, хвана се за главата и дълго време гледаше невярващо.

21-годишният таран, подвизаващ се под наем във втородивизионния "Дарби Каунти", сам качи видеото в "Инстаграм" и направи тъжната констатация, че скоро няма да може да смени потрошения прозорец. "Няма да мога да намеря майстор", написа Хепбърн-Мърфи.

 
 
 
View this post on Instagram

Can’t even get anyone to fix that anytime soon

A post shared by Rush (@hepburnmurphy29_) on

Култовото видео предизвика включвания от негови колеги в коментарите. Съотборникът му във "Вила" Тайрон Мингс написа: "Май не си чувал за двойно стъкло". Тами Ейбрахам, Райън Сесеньон, Шей Ожо, Маркъс Едуардс и Яник Боласи също се присмяха на Хепбърн-Мърфи.

Последният все още не е записал игрови минути за "Дарби" през настоящата кампания, а в кариерата си, освен на "овните", е бил преотстъпван още на "Кеймбридж Юнайтед" и "Транмиър". Хепбърн-Мърфи няма нито гол, нито асистенция в общо 17-те си мача за "Астън Вила".

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: