на живо

Мауро Икарди и Уанда Нара остават заедно с договор до 2050 г.

Това ли е краят на сагата?

Драмите в семейния живот на Мауро Икарди и Уанда Нара са към своя край. Двамата са подписали договор, за да спасят брака си, а според споразумението футболистът е длъжен да предостави цялото си имущество на Уанда до 2050 г.

В случай, че сте живели под камък през последните няколко седмици... животът на Икарди и Нара се превърна в интернет сага.

Разделиха се, после се събраха. После пак се разделиха... а вече са изгладили различията си, но не без жертви от страна на Икарди.

TYC Sports твърди, че играчът на "Пари Сен Жермен" е дал на Уанда Нара правата по всичките си договори - настоящи и бъдещи. Тя вече е собственик и на всичките му имоти. Изданието отбелязва, че контрактът е до 2050 г., а когато приключи Икарди ще е на 57.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@mauroicardi)

Споразумението означава, че Уанда вече е едноличен собственик на компанията "World Marketing Football", която двойката основа заедно, докато футболистът носеше екипа на "Интер".

В договора влизат още мезонет в Милано и къща на езерото Комо.

Снимка: Instagram

Спекулациите за край на любовта им започна в мига, в който Уанда обвини Икарди, че й изневерява с аржентинската актриса и модел Чайна Суарес. Това накара футболиста да си изтрие профила в "Инстаграм". Спря да следва и съотборниците си в социалната мрежа.

За да има последната дума във връзката им Уанда публикува снимка с бившия си съпруг Макси Лопес.

Икарди и Нара са семейство от 2014 г. Преди това красавицата беше омъжена за един от съотборниците на Икарди в "Сампдория" - Макси Лопес. Своеобразната "смяна" на футболисти, която извърши Нара преди години, доведе до напрежение, като двамата вече бивши приятели спряха да си говорят и да се поздравяват преди мачовете. 

Когато Икарди премина в "Интер", тифозите обвиняваха съпругата му, че го подтиква да иска твърде голямо възнаграждение. А при трансфера му в "Пари Сен Жермен" през 2019 г. тя беше сочена от феновете за "черната овца".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Уанда и Икарди имат 2 деца - Франческа (на 5 години) и Изабела (на 6 години). Блондинката има и трима сина от Маски Лопес - Гастон (на 12 години), Константино (на 11 години) и Бенедикто (на 9 години).