на живо

Икарди към Уанда Нара: Благодаря, че продължаваш да вярваш в нашето семейство

Блондинката все още мълчи по случая

Футболистът на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди всячески опитва да запази семейството си. Поне така изглежда от публикациите му в социалните мрежи.

Наскоро съпругата му и негов мениджър Уанда Нара го обвини в изневяра и се прибра в Италия заедно с децата. Бурната връзка на двамата не слиза от страниците на таблоидите, а явно Икарди не е готов да загърби семейството си.

В социалните мрежи футболистът благодари на своята половинка, че все още не се е отказала напълно от него.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@mauroicardi)

"Благодаря ти, любов моя, че не си се отказала от нашето красиво семейство. Благодаря ти, че продължаваш да си двигателят на съвместния ни живот. Обичам те! Разбрах колко боли да нараниш най-близките си. Лекува само прошката от тези, които си разочаровал", пише Икарди, публикувайки общи снимки с Уанда от пролетта на 2021 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Все още няма отговор от атрактивната блондинка, която преди дни показа, че е свалила халката си. 

Мауро и Уанда са семейство от 2014 г. Преди това тя беше женена за бившия съотборник и приятел на футболиста Макси Лопес. Тази драма занимаваше любопитните фенове няколко месеца, а на терена двамата играчи отказваха да се поздравяват. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@mauroicardi)

По непотвърдена информация, преди дни Уанда, която има 2 дъщери от Икарди и 3 синове от Лопес, е хванала настоящия си съпруг да разменя съобщения с аржентинската актриса, певица и модел Чайна Суарес. Брюнетката от Южна Америка заяви, че дори не познава Мауро.

Драмите в личния живот на Икарди се отразяват и на работата му. Той беше оставен извън групата на "Пари Сен Жермен" за мача от Шампионската лига срещу "Лайпциг", а обяснението беше "семейни причини".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)