на живо

Икер Касияс се развежда с болната Сара?

В Испания недоумяват как любимата двойка ще се раздели

Instagram

Бившият футболист на "Реал" Мадрид Икер Касияс си навлече гнева на испанците, след като в местното издание "Лектурас" се появи информация, че ще се разведе с дългогодишната си съпруга Сара Карбонеро. 

В момента красивата брюнетка се бори с рак на яйчниците, а цялата 2020 г. беше изключително тежка за семейството. Касияс обяви край на знаменитата си кариера, след като получи инфаркт по време на тренировка. 

3 седмици след спешната операция на съпруга ѝ, Сара обяви, че е чула страшната диагноза. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

По време на своите битки двамата не скриха, че бракът им е в криза, а тежките състояния са обтегнали отношенията помежду им. В медиите дори се появиха информации, че Икер и Сара не живеят заедно, а в отделни съседни къщи. Самият бивш футболист призна в едно от интервютата си, че "не е бил на висота, когато съпругата му е имала нужда от него". 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

Авторитетното издание "Хелоу" побърза да опровергае колегите си и да заяви, че разрив в отношенията на семейство Касияс няма. Двамата наистина са живели в различни къщи, но през целия процес на възстановяването си са се подкрепяли. Бившият вратар дори придружил Сара до болницата преди последната операция през февруари 2021 г. 

Двамата вече са загърбили проблемите - емоционални и здравословни, и заедно със синовете им Мартин и Лукас, очакват само приятни емоции. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero)

Икер и Сара са заедно от 2009 г. насам. През 2010 г. Касияс бе част от тима на Испания, който спечели световната титла. След финала вратарят не сдържа емоциите си и целуна любимата си в ефир, а това се превърна в един от емблематичните моменти в историята на футбола.