на живо

Илиан Илиев: Ако се съмнявам в някого, трябва да спра с футбола (ВИДЕО)

Треньорът на "Черно море" не вярва шестимата изгонени да са участвали в уговорки

Треньорът на "Черно море" Илиан Илиев не вярва шестимата изгонени футболисти да са участвали в уговорки за симулативна игра в срещата с ЦСКА, загубена с 1:3. Той определи като абсурд обвиненията към Георги Илиев, Генев, Витанов, Димов, Дюлгеров и Китанов, които бяха отстранени от отбора по подозрения, че умишлено са играли слабо в мача с ЦСКА.

"Ако се съмнявам в някой от моите футболисти, трябва да спра с футбола, тъй като всеки има грешки, ние треньорите най-много, естествено. Не искам да коментирам такива неща, тъй като за мен е абсурдно", заяви наставникът на "моряците".

По решение на ръководството на "Черно море", всички в клуба, включително и треньорите, се подлагат на детектор на лъжата.

"За никого не е приятно, но пък е доброволно. Всеки може и да откаже, никой не е поставен до стената. Ако зависеше от мен, нямаше да освободя никого", каза Илиан Илиев.

В сряда, два дни преди решителните за ЦСКА и "Лудогорец" мачове за титлата, се взима решение въпросните играчи, петима от които титуляри, да бъдат изгонени. Самите футболисти са категорични, че нямат вина.

Снимка: Lap.bg

"Никой не излезе с име да обвини за нещо, просто всичко се нахвърля в медийното пространство, някаква помия", възмущава се националът Георги Илиев.

8 дни след обвиненията, все още никой от "Черно море" не е излязъл с официална позиция по случая. От Българския футболен съюз също няма реакция.

Тагове:

@