на живо

Илия Христов: Очаквам обединение на "сините" фенове, въпреки различията (ВИДЕО)

"Доколкото могат, трябва да продължат да помагат на клуба", заяви членът на новия УС в "Левски"

Председателят на сдружение "Сини сърца" Илия Христов даде интервю за bTV преди срещата на новия Управителен съвет на "Левски" с организираните фенове. Христов, който е един от петимата членове на УС и ще отговаря именно за работата с привържениците, заяви, че очаква обединение сред "сините", въпреки различията.

"Не можем да кажем каквото и да било за който и да е от членовете на Управителния съвет, преди да сме видяли каква работа ще свърши този Управителен съвет. Аз затова не съм съгласен с това да тръгваш с някаква нагласа за един или друг член, преди да си видял той какво би могъл да направи.", коментира Христов.

"Напрежение е нормално да има. Всеки има различна визия. Когато се съберат повече мъже на едно място тестостеронът бушува, нормално е да има емоции и разговори на висок глас. Сигурен съм, че всичко ще бъде в рамките на нормалното, ще завърши с ръкостискане и шега."

"Независимо от различията, очаквам консолидиране. Очаквам всички да се обединят, така както беше в предишните месеци. Сега, след идването на Наско Сираков, поне в мен остана едно усещане, че феновете очакват той сам да реши нещата, но, за съжаление, на този етап не се е появила финансова помощ отникъде. Така че, доколкото могат, феновете трябва да продължат да помагат на клуба според силите, възможностите и желанието си.", допълни представителят на "Сини сърца".

Тагове: