на живо

Илиян Илиев: Шестимата извън групата вече не са част от отбора

"Така ми беше съобщено от ръководството", каза треньорът на "Черно море"

Lap.bg

Шестимата основни играчи, които не попаднаха в групата на "Черно море" за последния мач от Първа професионална лига срещу "Лудогорец" - Георги Илиев, Петър Витанов, Виктор Генев, Пламен Димов и вратарите Георги Китанов и Иван Дюлгеров, са били отстранени от отбора. Това заяви треньорът Илиян Илиев.

Варненци загубиха с 1:4, а в титулярния състав отсъстващите бяха заменени от юноши.

"Преди два дни от ръководството ми съобщиха, че няма да продъжлаваме с тези футболисти. Всякакви въпроси трябва да отправите към шефовете. Така ми бе съобщено. Неприятно е, защото с тези хора изкарахме добра година. Искам да благодаря на всеки, който е дал нещо на отбора. Шокирани сме всички, надявам се да се развият добре нещата. Причините трябва да търсите от ръководството. Не може да казвате дали това е петно или не. Това само ръководството може да изясни", каза Илиев след мача в Разград.

Появиха се информации, че провинението на играчите, с чиято помощ "Черно море" се класира на пето място в първенството, е симулативна игра при загубата от ЦСКА с 1:3 през май.

Според "24 часа" футболистите са били подложени на детектор на лъжата, а отговорите им не са удовлетворили ръководството.