на живо

Имитирам те, ревльо! (ВИДЕО)

Реакция на играч от "Нотингам Форест" се превърна в хит

Как да реагираш, когато съперников играч непрекъснато се оплаква на съдията? Едва ли има по-забавен подход от този на Лайл Тейлър! Нападателят на английския втородивизионен "Нотингам Форест" се превърна в хит в социалните мрежи, след като се подразни на упоритото мрънкане на защитника Джордан Стори от "Престън" по време на сблъсъка им от 17-ия кръг на Чемпиъншип.

В 83' Тейлър не издържа и реши да изимитира Стори, след което го обсипа с подбрани обидни изрази. Въпреки че действието се разви пред погледа на рефера Саймън Хупър, последният намери случилото се за забавно и остави картоните в джобчето си.

След мача Тейлър пусна снимка в "Инстаграм" стори с текст "Съдия, той не спира да ме гази", придружен от смеещи се емотикони. После добави кадър, на който гали Стори по главата и написа "Аз съм добър човек, не знам какъв е проблемът".

"Форест" спечели мача с 3:0 след две попадения на Люис Грабън и едно на Джак Колбек. Така отборът от Източен Мидлендс се изкачи до 13-ата позиция, задминавайки именно "Престън", който се свлече на 17-о място.