на живо

"Интер" срещу "Селтик" в дебюта на Франк де Бур

Не пропускайте последния мач от Интернешънъл чемпиънс къп 2016

Тази вечер "Интер" и "Селтик" се сблъскват в последен мач от летния турнир Интернешънъл чемпиънс къп. 

Двубоят е от зона "САЩ и Европа" на надпреварата и ще се играе на стадион "Томънд Парк" в Лимерик, Ирландия.

Срещата е с начален час 21:00 и може да я проследите пряко по телевизия RING.

"Интер" има едва една победа в предсезонната си подготовка и довечера разполага с една последна възможност да се реваншира на привържениците си. „Нерадзурите“ изиграха 7 мача това лято, като цели 4 от тях завършиха с поражение за тима от Милано.

Не е изненада за никого, че в началото на седмицата президентът на клуба Ерик Тохир уволни наставника Роберто Манчини и назначи на негово място Франк Де Буур.

За холандския наставник на "Интер" тазвечершния мач със "Селтик" ще е дебютен. Италианското първенство се подновява чак след седмица и „нерадзурите“ най-вероятно ще излязат срещу шотландския шампион с най-добрата си стартова единайсеторка.

"Селтик" пък вече е в игрови ритъм. „Детелините“ стартира участието си в квалификациите на Шампионска лига с изненадващо труден успех над малтийския "Линкълн" (общ резултат 3:1 - 0:1, 3:0).

Последва отстраняване на казахстанския "Астана" (общ резултат 3:2 - 1:1, 2:1), начело на който е българският треньор Станимир Стоилов и "Селтик" вече е на крачка от заветната цел – груповата фаза на Шампионска лига.

Жребият за плейофите на отреди на шотландците преодолим съперник – израелския АПОЕЛ (Беер Шева). Първата среща е в сряда, 17 август, така че тази вечер "Селтик" със сигурност ще излезе с резервен състав.

Не пропускайте последния мач от Интернеънъл чемпиънс къп 2016. "Интер" - "Селтик" - пряко по телевизия RING от 21:00 часа.