на живо

"Интернешънъл чемпиънс къп" събира финалистите от сезон 2009/2010 на Шампионската лига

Гледайте Интер - Байерн тази вечер, точно в полунощ, по телевизия RING.

Интер и Байерн се срещат в един от най-дългоочакваните сблъсъци от "Интернешънъл чемпиънс къп" в събота вечер точно в полунощ по RING.

Повторението на финала от Шампионската лига ще се състои на стадиона в Шарлот, САЩ, а с наближаването на старта на сезона, двамата треньори Роберто Манчини и Карло Анчелоти ще искат да видят далеч по-солидна продукция от отборите си.

Едно от основните притеснения на Манчини е дали ще успее да запази капитана си Мауро Икарди в отбора. След продажбата на Гонсало Игуаин в Ювентус, Наполи е все по-упорит в опитите си да привлече аржентинеца. Собственикът на Интер Ерик Тохир пък не отрече възможна продажба и дори заяви, че се надява Наполи да предложи поне 60 млн. евро за нападателя.

Отделно от това резултатите на Интер в контролите не са никак впечатляващи. Отборът има едва една победа, като в 5 мача е допуснал и 2 загуби, една от които от ЦСКА.

"Баварците" на Анчелоти са далеч по-убедителни. Те спечелиха 4 от контролите си, а в петата направиха зрелищно 3:3 с Милан, като впоследствие загубиха с дузпи.

Макар и без немските си национали Байерн предлага много стойностен състав, който Карло Анчелоти обяви, че иска да обиграе максимално преди старта на официалния сезон.

Байерн победи Интер в приятелски мач преди година, но последните официални срещи все още се помнят с горчивина от феновете на "баварците".

През 2010г. Интер спечели с 2:0 финала на Шампионската лига в Мадрид, а няколко месеца по-късно миланският тим отстрани Байерн на осминафинал в турнира, след като бе загубил първия мач вкъщи.

Не пропускайте Интер - Байерн - тази вечер от 00:00 ч. пряко по RING.