на живо

Интимни снимки на Диего Коста и Габриел Жезус изпаднаха от... Библия

Двамата футболисти са в компанията на неизвестна жена

The Sun

Изненадите преди Коледа понякога са приятни и дългоочаквани. Друг път... шокиращи.

Като интимни снимки на футболисти. 

Диего Коста от "Атлетико" Мадрид и Габриел Жезус от "Манчестър Сити" ще трябва доста да обясняват, след като таблоидът "Сън" публикува техни интимни снимки с неизвестна жена. 

Интересната история не спира до тук! Кадрите всъщност изпаднали от... Библия. Тя пък била предадена в пункт за благотворителност и трябвало да стигне до нуждаещите се хора в Лондон.

Служителите получили дарението през май 2020 г., но едва преди дни разбрали за съществуването на снимките. Те се появили по време на сортирането на получените дарения.

"На снимките се разпознават Коста и Жезус в компанията на една и съща жена. И двамата се смеят, изглеждат спокойни в нейната компания, а отстрани има възглавници. Вероятно снимките са били направени по различно време. Обикновено в пункта получаваме пъзели и дрехи втора употреба, но това дарение беше различно", разказват хората, открили снимките.

Те си спомнят, че Библията била оставена от млада жена от латиноамерикански или испански произход преди месеци заедно с още две торби с дарения.

Снимка: Getty Images

"Тя разказа, че нейна приятелка напуска Великобритания и е решила да разчисти. След това не е идвала, така че нямаме представа какво да правим със снимките", заявиха от пункта за дарения.

По-рано през годината Жезус, който играе в "Манчестър Сити" от 2017 г. насам, обяви раздялата с дългогодишната си приятелка - модела Фернанда Кейрос.  

Снимка: The Sun

Що се отнася до Коста, той премина в "Атлетико" Мадрид през 2018 г. след период в "Челси". Той е женен и има 2 деца, но ревностно крие личния си живот, като медиите не знаят подробности за семейството му.

Коста и Жезус не са били съотборници на клубно ниво, нито на национално. Футболистът на "Атлетико" Мадрид е роден в Бразилия, но през 2014 г. получи разрешение да играе за Испания.

Снимка: The Sun