на живо

Инвазия от гълъби на тренировка на "Манчестър Сити" (ГАЛЕРИЯ)

Птиците сякаш развеселиха за момент играчите в небесносиньо, на които предстои поредна трудна битка срещу "Юнайтед" на Моуриньо

Футболистите на "Манчестър Сити" станаха свидетели на истинска инвазия от гълъби по време на сутрешната тренировка на тима в понеделник.

Съставът на Пеп Гуардиола се подготвя усилено за гостуването на градския съперник "Манчестър Юнайтед" от 1/8-финалите за Купата на Футболната лига в сряда вечер.

"Небесносините" разочароваха завършвайки наравно при домакинството си на "Саутхемптън" в мач от Висшата лига в неделя. Това бе пети пореден мач без успех за звездната селекция на Хосеп Гуардиола, който сега е насочил цялото си внимание към предстоящата визита на "Олд Трафорд". В предния кръг от турнира Гуардиола бе заложил на по-млад състав за победата с 2:1 над "Суонзи" и се очаква подобен подход в двубоя срещу "Юнайтед". 

Изключеният от отбора на "Сити" за мачовете в Шампионската лига Яя Туре също взе участие в тренировъчното занимание, а очакванията са той да започне като титуляр в мача.