на живо

Испанска шега изпрати играч на "Реал" Мадрид в "Манчестър Сити"

Интересно хрумване на "Реал Сосиедад"

Няколко часа след драматичната загуба с 2:3 от "Уулвърхемптън", която отдалечи "Манчестър Сити" от първото място във Висшата лига, "гражданите" се сдобиха с нов играч. Или поне такава информация пристигна от Испания.

"Реал Сосиедад" обяви, че Мартен Йодегор отива под наем в тима на Пеп Гуардиола. Оказа се обаче, че клубът от Сан Себастиан се е пошегувал, използвайки "Dia de los Inocentes" - испанската версия на Деня на шегата.

"Реал Сосиедад" се разбра с "Манчестър Сити" за отдаване под наем на Мартин Йодегор до края на сезона. Клубът иска да благодари на Мартин за свършената работа, която оценява. Той показа страхотен професионализъм, отдаденост и лоялност към този клуб, и му пожелаваме всичко най-добро в бъдеще.

Принудени сме да вземем това трудно решение с цел да избегнем възможни коментари в медиите в следващите шест месеца. Какво облекчение!", написа испанският тим в "Туитър".

21-годишният норвежецът, който е собственост на "Реал" Мадрид от 2015 г., бе преотстъпен на "Реал Сосиедад" през лятото.