на живо

Историческата фланелка на Мбапе е притежание на Хабиб (ВИДЕО)

Бившият ММА шампион се похвали с ценния подарък

Когато вкараш исторически 3 гола във вратата на "Барселона", най-вероятно ще поискаш да запазиш всичко, което ти напомня за тази вечер. 

По традиция футболистът на "Пари Сен Жермен" Килиан Мбапе си прибра топката, която прати 3 пъти във вратата на противника по време на първия мач от осминафиналите в Шампионската лига. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Но с фланелката си се раздели. Подписа я и я подари на своя приятел - бившия шампион в лека категория в ММА-я Хабиб Нурмагомедов.

Дегестанецът се похвали с ценната придобивка в социалните мрежи.

Самият той бе един от малцината гости за мача на "Камп Ноу". В Испания все още не е вдигната забраната за посещение на спортни събития и срещите се играят без публика заради пандемията от коронавирус. 

Компания му правеше собственикът на "Лийдс" Андреа Радрицани. 

Хабиб Нурмагомедов сложи край на кариерата си в смесените бойни изкуства преди няколко месеца, след като баща му почина. Той е изключително запален футболен фен, като е създал редица приятелства в тези среди. Освен Мбапе, негов близък е и Кристиано Роналдо. 

Хабиб може да прескочи до Португалия, където днес (17 февруари) тимът на Роналдо "Ювентус" се изправя срещу "Порто". Мача може да гледате пряко по bTV Action от 21:30 ч.