на живо

Ивелин Попов: Може и да стане въртележка (ВИДЕО)

Не бързайте да ни отписвате, има още мачове до края

Ивелин Попов: Може и да стане въртележка (ВИДЕО)

Не ни отписвайте - може и да стане въртележка и в крайна сметка да се класираме за световното, призова капитанът на националния отбор Ивелин Попов. Футболистът на "Спартак" Москва е наказан за двубоя с Франция в събота.

“Разбира се, че ми е тежко. Много исках да играя. Така се получи, че в мача с Холандия ми дадоха жълт картон, непонятно защо. Там излязохме с малко по-голям респект от тях. Уплашени. При 2:0 започнахме да играем и да се връщаме в мача. При 2:1 имахме положения за изравнително попадение. Ако бяхме играли така и в началото срещата, щяхме да се поздравим с успех”, анализира Попов.

“Франция е доста сериозен отбор, но има още доста мачове в групата и може да стане въртележка. Ще се постараем да вземем точки, за да не ни отписват. Съгласен съм, че ни липсва тази малка крачица, с която да постигнем постоянство и да играем като гост така, както като домакин".

"Със сигурност мача с Беларус е най-голямата ни грешка. Замислете се ако имахме тези три точки... Това е футболът и трябва да ни е обеца на ухото", завърши Попов.

Тагове:

ивелин попов