на живо

Ивет дори тренира бързо! (ВИДЕО)

Българската лекоатлетка продължава със заниманията си на топлия остров Тенерифе

instagram.com

Знаем, че Ивет Лалова е бърза! Една от най-бързите в света! И ако трябва да сме точни - седмата най-бърза жена на 200 м от последното световно първенство по лека атлетика.

За да поддържа тази страхотна форма, тя тренира много. А с помощта на технологиите го прави... бързо. 

За жалост (нейна, а и на всички, тръгнали по този път), не всичко е толкова лесно, колкото го показват видеата в социалните мрежи. Дори напротив! Тези 8 секунди всъщност са 5 минути, при това след същинската част на тренировката! А за да издържиш на темпото на Ивет, трябват години опит и много шампионски дух. И безброй часове тренировки!

В момента Лалова е на остров Тенерифе, където в последните години "бяга" от зимата, за да може да се подготвя за предстоящия сезон. Там температурите са високи, а условията подходящи, за да може тя да бъде в най-добрата си форма за важните стартове.

Тренировките на Ивет преминават под строгия поглед на съпруга ѝ Симоне, а компания в Тенерифе им прави и най-новият член на семейството - кучето Токио. 

2021 г. ще донесе на Ивет пето участие на олимпийски игри! Най-важният спортен форум на планетата трябваше да се проведе през лятото на 2020 г., но беше изместен заради пандемията от коронавирус. Организаторите са убедени, че няма да отстъпи ново отлагане. 

На олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Ивет се класира на осмо място на 200 м.

Тагове:

Ивет Лалова