на живо

Ивет Лалова: Честит рожден ден на моята по-добра и по-бърза половинка

Спринтьорката написа емоционален пост за любимия си Симоне

Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова използва социалните мрежи, за да честити 41-ия рожден ден на своя любим - Симоне Колио. В емоционалната публикация тя определя италианеца като нейната "по-добра и все още по-бърза половинка" и му благодари за подкрепата и грижата.

"Най-щастливият рожден ден за моята по-добра и по-бърза половинка. Да, той все още е по-бърз от мен... Въпреки че приближаваш камерата, когато плача от болка на тренировка, знам, че ме обичаш много и всеки ден усещам тази любов. Благодаря ти за всичко, което си. Благодаря, че си най-голямата ми опора. Продължавай да бъдеш все така страхотен, обичащ и грижовен. Обичам те!", написа Ивет към тяхна снимка от Милано отпреди година.

Лалова и Колио - бивш състезател, а сега нейн физиотерапевт, треньор и най-голям фен, са женени от 2013 г. Семейство Колио продължават да сияят един до друг днес. Както в свободното си време, така и на пистата.

Ивет, която на последното световно първенство се класира на 7-о място на финала на 200 м, и Симоне наскоро направиха последователите си в интернет съпричастни и към процеса на украсяване на елхата. Интересен факт е, че празничното дръвче се появи отново в дома им само 6 месеца, след като беше прибрано. Просто двамата прекараха първите месеци от пандемията в България.

След като коронавирусът провали сезона през 2020 г., Лалова се подготвя с пълни сили за участието си на олимпийските игри в Токио. Тя вече покри норматив и за пети път в своята кариера ще излезе на пистата на най-важния спортен форум на планетата.

Игрите трябваше да се състоят през 2020 г., но бяха отложени с 12 месеца заради пандемията в световен мащаб.