на живо

Честито! Отиваш на световното (ВИДЕО)

Преживейте радостта на трима бразилци, които ще играят на Мондиала

Instagram

Остава по-малко от месец до началото на най-чаканото спортно събитие - световното първенство по футбол. Мондиал 2018 ще се проведе в Русия, а националните селекционери вече започнаха да обявявaт своите избраници.

Изненади в отборите не липсват дори сред големите фаворити за титлата. В състава на Бразилия, например, те са три - двама играчи от "Коринтианс" и един от "Гремио".

Едва ли можем да си представим какво е да си на мястото на футболиста в мига, в който разбира, че е селектиран. Но пък можем да съпреживеем щастливото събитие заедно с него и семейството му благодарение на интернет платформите и силата на социалните мрежи.

Бразилският защитник Фагнер попадна неочаквано сред 23-мата избраници на Тите за Мондиала. Той заема мястото на капитана Дани Алвеш, който пропуска шампионата заради контузия.

Видео показва как той чака да чуе името си в компанията на най-близките си хора. Всички носят фланелки на "Селесао", а при обявяването на името на бранителя, направо пощуряват от радост.

 

A post shared by Fagner Lemos (@fagneroficial23) on

Също както съотборника си в "Коринтианс", вратарят Касио тръпне в очакване на щастливата новина, заобиколен от любимите си същества. 195-сантиметровията страж е обран в реакциите си, докато близките му са на седмото небе.

Третата изненада в състава на Тите - Педро Жеромел, е единственият представител на местния гранд "Гремио". Всички играчи на тима от Порто Алегре са заели местата си пред телевизора, за да разберат кои футболисти ще се борят за шеста световна титла. При обявяването на Жеромел, съотборниците му започват да го аплодират бурно, да скандират и пеят в негова чест.

 

Geromel é seleção! @geromeloficial @cbf_futebol

A post shared by Grêmio FBPA (@gremio) on