на живо

Изненада в леглото за рожденика Лео Меси (ВИДЕО)

Аржентинецът става на 34 години днес

Reuters

Лионел Меси посрещна 34-ия си рожден ден в леглото. Поне там го завариха неговите съотборници от аржентинския национален отбор. 

В ранни зори аржентинецът получи кексче със свещичка. А останалите от тима му изпяха песничка. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Меси стана, за да получи подаръците си, а съотборниците му се бяха постарали да са оригинални. Така голямата футболна звезда вече си има парфюм, шапка и... туба, явно намерени в хотела.

"Благодаря ви много, че ме накарахте да се почувствам страхотно в този специален ден, въпреки че в момента не съм със семейството, което много ми липсва", написа аржентинецът. 

Снимка: Reuters

Меси и националният тим на Аржентина в момента са в Бразилия, където участват в Копа Америка. "Гаучосите" оглавяват своята група с 2 победи и 1 равенство. 

За своите 34 години аржентинецът е един от най-успешните футболисти в историята. Той е играл само за "Барселона", като има спечелени 35 трофея, в това число 4 пъти Шампионска лига и 10 пъти титлата на Испания. Освен това 6 пъти е печелил най-престижната индивидуална награда във футбола - "Златната топка".

Снимка: Reuters

Очаква се в близките дни Меси да обяви къде ще продължи кариерата си. Той поиска да напусне "Барселона" в края на кампания 2019/2020, но от ръководството не уважиха желанието му.