на живо

Изневерите на Божинов сложили край на връзката му с Биляна

Сръбкинята обяви решението си в социалните мрежи

Instagram

Изневерите на Валери Божинов са причината за раздялата с дългогодишната му половинка Биляна Дол. Това обяви самата тя с публикация в социалните мрежи. Бдителни последователи на футболиста и сръбската красавица забелязаха, че преди дни двамата изтриха общите си снимки. 

За да разсее предположенията, Дол публикува своята позиция за раздялата.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by  (@biljanadoll_official) on

"С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата половинка. Помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена... Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!", написа тя.

Валери Божинов и Биляна Дол са заедно от периода, в който българинът играеше в сръбския "Партизан" (2015-2017 г.). Тя беше в основата на трансфера му в швейцарския "Лозана" и в хърватския "Риека".

В момента българският нападател играе в "Ботев" Враца, след като прекара един полусезон в "Левски", но новият треньор на "сините" Петър Хубчев заяви, че няма да разчита повече на него.