на живо

Изумителен гол на Бабакар не стигна за победа на "Фиорентина" (ВИДЕО)

И двама тима с претенции към съдията

Изумителен гол на Бабакар не стигна за победа на "Фиорентина" (ВИДЕО)

"Удинезе" и "Фиорентина" завършиха 2-2 на "Стадио Фриули" в мач от петия кръг на Серия А. Мачът ще бъде запомнен с едно от най-зрелищните изпълнения от началото на сезона - дело на Кума Бабакар. Сенегалският нападател вкара елегантен гол с пета в 30-та минута на мача, 4 минути след като Дуван Сапата бе открил резултата за "Удинезе".

Колумбийският стрелец се разписа за 1-0, но останаха сериозни съмнения за засада при положението. В самия край на първата част Данило засече центриране на Родриго Де Пол и заби за втори път топката в мрежата на "виолетовите".

"Фиорентина" реагира светкавично след почивката и в 50-та минута изравни от дузпа. Кума Бабакар бе задържан в наказателното поле и от 11 метра Федерико Бернардески изравни.

До края на срещата домакините имаха основателни претенции за втори жълт картон за Хвойе Милич от "Фиорентина", но съдията ги подмина. В заключителните минути и двата отбора сякаш се примириха с равенството и вече имат по 7 точки в актива си. Флорентинци обаче са ги постигнали в 4 мача, тъй като срещата им с Дженоа бе прекратена в 28-та минута и тепърва ще се доиграва.