на живо

Ядосаният Бейл: Заслужавах да започна мача

Ще трябва да обсъдим моето бъдеще в "Реал", обяви героят от финала

Reuters

Въпреки че отбеляза два гола и се превърна в герой при победата на "Реал" Мадрид над "Ливърпул", Гарет Бейл не скри разочарованието си от треньора Зинедин Зидан. Уелсецът намекна, че може да напусне "Сантяго Бернабеу" през лятото.

Бейл влезе като резерва през второто полувреме и с попаденията си реши изхода на финала на Шампионската лига. "Не бях очарован от факта, че останах резерва. Заслужавах да започна като титуляр, защото в последно време се справям добре. Трябва да играя по-често, а това не случваше този сезон. Имах и контузии. Сега ще трябва да проведем разговори за моето бъдеще", подчерта нападателят.

Той допълни, че според него голът му със задна ножица е най-красивият в Шампионската лига или поне във финалите на турнира. "Аз обаче съм доволен от победата. Когато влизам като резерва, искам да повлияя върху резултата. Важното е, че оставих отпечатък върху двубоя."

"Не знам какво постигнахме и колко добри бяхме. Представихме се разочароващо в шампионата, но в крайна сметка изпращаме един впечатляващ сезон. Ние знаем колко сме жадни за този трофей, бяхме максимално мотивирани."