на живо

Ясни са възможните съперници на "Лудогорец" след "Мура"

Жребият за третия предварителен кръг на Шампионската лига е утре от 13:00 ч.

"Лудогорец" може да се сблъска с първенците на Хърватия и Гърция - "Динамо" Загреб и "Олимпиакос", ако се класира за третия предварителен кръг на Шампионската лига. Това стана ясно, след като УЕФА публикува групите за жребия, който ще бъде изтеглен утре от 13:00 ч.

Във втория кръг "Лудогорец" излиза срещу словенския "Мура", като "орлите" са гости в първия двубой на 21 юли (сряда) и домакини седмица по-късно.

Същевременно "Олимпиакос" ще спори с азерския "Нефтчи" Баку, докато "Динамо" се изправя срещу кипърския "Омония" Никозия. Потенциален съперник на "Лудогорец" е и победителят от двойката "Слован" Братислава (Словакия) - "Йънг Бойс" (Швейцария).

Разградчани имат 4 мача срещу "Динамо" Загреб - в квалификациите на Шампионската лига през 2012 г., когато загубиха с общ резултат 3:4 след 1:1 у дома и 2:3 в Хърватия, и в груповата фаза на Лига Европа през 2013 г. - победи с 3:0 и 2:1.

УЕФА раздели отборите на две групи от по три поставени и три непоставени, за да избегне мач между "Интер" Баку (Азербайджан) и "Алашкерт" (Армения). Двете страни са в конфликт и от европейската централа предпочитат да няма допълнително напрежение.

Заради разпределението "Лудогорец" се размина с чешкия "Славия" Прага, шотландския "Рейнджърс" и "Кайрат" (Казахстан) или "Цървена звезда" (Сърбия).